Nieuws: Logopedie in Cambodja (PURE! Volunteer)

Ben jij een logopedist en zou je jouw kennis graag in willen zetten in Azië? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eén van de partnerprojecten van PURE! in Cambodja, vlakbij Siem Reap, biedt onderwijs en opvang aan 21 kinderen die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn om bij hun eigen familieleden op te groeien. Het doel van het project is om de kinderen uiteindelijk weer samen te brengen met hun families. Recent zijn al 20 kinderen succesvol thuis teruggeplaatst en zij ontvangen nu de juiste begeleiding daarbij. Daarnaast biedt het project gratis aanvullend onderwijs aan meer dan 300 kinderen uit de omliggende dorpen. Ze krijgen hier lessen in Engels, elementaire wiskunde en computerlessen.

Werkzaamheden

Eén van de kinderen op het project is onlangs geopereerd aan zijn tong en heeft hierdoor veel moeite met praten. Het project is dringend op zoek naar een gediplomeerde logopedist die deze jongen kan helpen om zich weer verstaanbaar te maken en zo zijn kansen te vergroten in de toekomst. Ook is het belangrijk dat de vrijwilliger de lokale medewerkers simpele spraakoefeningen leert die zij zelf met de kinderen kunnen uitvoeren.

Accommodatie*

Tijdens je vrijwilligerswerk bij één van onze partnerprojecten verblijf je in het Victory Guesthouse. Dit mooie guesthouse vlakbij het centrum van Siem Reap wordt gerund door een lokale familie. Hierin verblijven alle vrijwilligers van PURE! maar ook vrijwilligers van andere internationale organisaties.

Voorwaarden*

Jij bent:

[ul]
[li]minimaal 21 jaar oud[/li][li]minimaal 8 weken beschikbaar, liefst langer[/li][li]gediplomeerd als logopedist[/li][li]pro-actief, flexibel en geduldig[/li][li]geïnteresseerd in andere culturen[/li][li]in staat om je goed uit te drukken in de Engelse taal, zowel in spraak als geschrift[/li][/ul]

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan deze voorwaarden? Neem dan direct contact met ons op!
**
W: www.purevolunteer.nl **
E: [EMAIL=“info@purevolunteer.nl”]info@purevolunteer.nl
T: 06-26833046
Volg ons ook via Facebook: PURE for Kids