Nepal combineren met Vrijwilligerswerk

**Nepal combineren met Vrijwilligerswerk

Groepsreizen & Vrijwilligerswerk
**
Een rondreis of groepsreis maken in combinatie met doen van vrijwilligerswerk, of andersom, vrijwilligerswerk doen en daar een prachtige reis mee combineren. Dat is de ultieme manier om een land te leren kennen. Al onze groepsreizen staan in het teken van het verkennen van het land en cultuur in combinatie met het doen van vrijwilligerswerk op verschillende projecten.

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“feNE3GG5RXU” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>

**Reis Nepal in het kort
**
Tijdens deze avontuurlijke en compleet begeleide rondreis door Nepal breng je een bezoek aan de beroemde Bouddhanath boeddhistische tempel in Kathmandu en het prachtige Royal Chitwan National Park. Voor wat actie ga je de Trisuli rivier op voor een rafting tocht en maak je een onvergetelijke 5-daagse trektocht naar Poon Hill in de Himalaya, één van de bekendste en meest adembenemende bergketens ter wereld. Wandel op je gemak door oude dorpjes met gezellige marktjes en de omliggende rijstvelden om in de laatste week terug te keren naar Kathmandu. De laatste week van deze reis staat in het teken van vrijwilligerswerk op een educatief of sociaal project, waardoor jij een steentje bijdraagt aan dit prachtige land dat jij in de afgelopen weken hebt leren kennen. Ga mee naar Nepal en beleef een onvergetelijke ervaring die je voor altijd bij zal blijven!

What You Like!

  1. Totaal begeleide rondreis door Nepal
  2. Cultuur snuiven in Kathmandu
  3. Trekking en raften in Himalaya
  4. Wildlife spotten in Chitwan National Park
  5. Help mee op educatief/sociaal project

**Vernieuwde Brochure
**
De nieuwe (gratis) vrijwilligerswerk brochure is uit! Deze staat vol met bestemmingen, mogelijkheden en ervaringsverhalen. Vraag de nieuwe brochure aan.

**Over Travel Active
**
Travel Active biedt vele mogelijkheden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika om vrijwilligerswerk te doen, stage te lopen of deel te nemen aan een groepsreis of gezinsreis. De reisexperts van het vrijwilligerswerkteam zorgen voor een optimale voorbereiding!

[ul]
[li]Periode van 3 weken tot 6 maanden
[/li][li]Individueel op reis te gaan, met het hele gezin of in groepsverband
[/li][li]Projecten & programma’s voor zowel Nederlandse als Belgische vrijwilligers
[/li][li]Programma-aanbod geschikt voor vrijwilligers van jong tot oud
[/li][/ul]

**Meer weten?
**
Voor meer informatie bezoek Travel Active, neem contact op met het Vrijwilligerswerk team van Travel Active (0478-551900; [EMAIL=“vrijwilligerswerk@travelactive.nl”]vrijwilligerswerk@travelactive.nl) of bezoek één van onze Infodagen. Wij helpen je graag verder op weg.