Muzikale vrijwilligers gezocht voor project in Frankrijk!

Van 6 tot en met 24 juli organiseert SIW Internationale Vrijwilligerspojekten i.s.m. onze zusterorganisatie in Frankrijk een cultureel jongerenproject in St. Christol (nabij Montpellier). We zoeken in totaal 4 Nederlandse deelnemers tussen de 18 en 26 jaar oud. Tijdens dit project ga je met leeftijdsgenoten uit Armenië, Servië en Frankrijk meedoen aan een muziekfestival. Voor dit project zijn wij op zoek naar jongeren met een muzikale achtergrond die het leuk vinden om de Nederlandse muziek op het festival te vertegenwoordigen (in de brede zin). Daarnaast zullen de deelnemers meedoen aan de voorbereiding en uitvoering van het festival en er zijn diverse excursies gepland.

Het project is gesubsidieerd door de Europese Unie en je betaalt 95 euro inschrijfgeld en 10 euro contributie aan SIW. Je krijgt 70% van je reiskosten vergoed. Accommodatie, maaltijden en excursies worden allemaal gefinancierd.

Kortom, geef je op voor deze unieke mogelijkheid. Meer informatie vind je terug op www.siw.nl/Projecten/Op-reis-met-subsidie.html of via info@siw.nl