Mitsubishi Pajero 4x4 (NL-kenteken) te koop

Deze sterke en betrouwbare, en voor kamperen uitgeruste, 4WD is de afgelopen anderhalf jaar in bijna alle landen van zuid-Amerika geweest!
Onze reis met de auto zit er helaas op ,we vliegen verder, en hierom is de auto te koop!
De auto wordt in Suriname te koop aangeboden, maar er kan ook in Guyana of Frans Guyana worden overgedragen.
Zowel wij, als de vorige eigenaren hebben deze Mitsubishi met veel liefde en zorg onderhouden en de auto verkeerd dan ook in uitstekende staat. Uiteraard is alles nauwkeurig bijgehouden.
Het grote voordeel van een Nederlands kenteken is dat je gemakkelijk alle grenzen overkomt en dat je gegarandeerd veel aanspraak hebt, klein nadeel zou kunnen zijn dat je in Nederland ingeschreven moet staan om de auto op naam te kunnen stellen.
Ben je avontuurlijk genoeg om op eigen gelegenheid door zuid Amerika te reizen, maar niet vies van airco en cruise-controle, laat dan een bericht achter en we nemen snel contact met je op!

http://link.marktplaats.nl/m1041762250

ik zie dat de apk tot juni 2016 loopt.
hoe gaat dit met de auto in buitenland en apk verlengen?
heb begrepen dat als apk verlopen is en er een ongeluk gebeurt de verzekering moeilijk kan gaan doen…

We hebben de auto afgemeld bij de RDW, aangezien de auto niet op de Nederlandse (of Europese) weg rijdt. Pas als de auto weer in NL zou komen moet ie direct APK worden gekeurd.
Wij hebben per land een goede auto-verzekering afgesloten en een goede aansprakelijkheidsdekking genomen bij onze reisverzekering.
Uiteraard vraagt hier niemand naar een Nederlandse verzekering of APK.