Maak kennis met Taalreizen van Travel Active

Hoi allemaal!

Wij (Marjolen en Aniek) zijn het Taalreizen team van Travel Active en willen ons graag even voorstellen. We zien regelmatig dat er verschillende vragen zijn van deelnemers die een taalcursus in het buitenland willen volgen en wij willen jullie hier graag mee helpen!
We bieden verschillende taalcursussen aan op verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa voor beginners tot gevorderden. Voor iedereen wat wils!
Natuurlijk kun je een taalcursus in Nederland volgen, maar wist jij dat je veel sneller een taal onder de knie hebt als je de cursus volgt in het land waar de taal ook wordt gesproken?
Ook kun je een taalcursus goed ter plekke boeken of rechtstreeks bij een buitenlandse talenschool. Maar bedenk dan wel dat je bij problemen alles zelf moet oplossen en regelen! Vooral met cultuurverschillen (waar je altijd mee te maken krijgt, hoe dichtbij huis je ook blijft) en communicatie in een taal die je nog niet goed beheerst, is dat vaak erg lastig!
Wij als Travel Active Taalreizen team helpen je bij de voorbereiding, kijken welke cursus het beste bij je past en zorgen dat je een leuke maar vooral ook leerzame tijd tegemoet gaat zonder zorgen!
Wil je meer weten? Kijk gerust eens op Taalreizen en wij helpen je graag verder!

Groetjes,

Marjolein & Aniek
Taalreizen - Travel Active