Kom als vrijwilliger naar Stichting Twiga, Tanzania!

Stichting Twiga zoekt enthousiaste vrijwilligers voor haar kindereducatieproject Sarakasi ya Vijana in Mto wa Mbu in Tanzania. Het project is er op gericht om lokale kinderen goed onderwijs te bieden en ze daardoor een betere kans te geven op te groeien tot onafhankelijke en evenwichtige volwassen mensen.

Als vrijwilliger kun jij op allerlei gebieden aan de slag, zoals in het onderwijs, sport-, spel- en creatieve activiteiten, management, onderzoek, PR of als klusjesman. Iedereen heeft talenten om bij te dragen aan het project! Samen met het lokale personeel werk je aan de kwaliteit van het project voor de kinderen. Een mooie kans om de lokale Tanzaniaanse bevolking te leren kennen. De vrijwilligers verblijven op het prachtig gelegen project naast een national park in het levendige Mto wa Mbu, Tanzania. Een bijzondere ervaring in een mooi land!

Voor meer informatie over het kindereducatieproject van Stichting Twiga, de voorwaarden voor vrijwilligerswerk, zie onze website: www.stichting-twiga.nl of mail naar [EMAIL=“vrijwilligerswerk@stichting-twiga.nl”]vrijwilligerswerk@stichting-twiga.nl.