Katern Japan - Japan van alle kanten

http://www.katernjapan.nl

Japan: een intrigerend land, waarvoor in de dagelijkse nieuwsbulletins weinig ruimte wordt ingeruimd. Misschien terecht – er zijn immers wel meer landen die niet dagelijks de revue passeren – maar wel jammer. Want er is zó veel om over te vertellen.
Hier kun je terecht voor achtergrondverhalen over de Japanse cultuur, economie, tradities, tekenfilms, games, literatuur, kunst, sport en geschiedenis. En in de loop der tijd misschien nog wel meer. We beschrijven de pracht van het land, maar zullen de minder leuke kanten zeker niet onbesproken laten.
We streven naar korte, heldere en informatieve blogs. Het leven is immers al druk genoeg. Mocht een onderwerp nu meer ruimte vragen dan je in tien minuten kunt lezen, dan maken we er een reeks artikelen van. Zo hoeft er qua diepgang niets verloren te gaan. In principe is de actualiteit aanleiding tot schrijven, maar artikelen als gevolg van een plotselinge ingeving zullen zeker ook voorkomen.
Fascinatie voor en kennis van Japan zijn de belangrijkste drijfveren van de schrijvers, die – niet geheel onbelangrijk – allemaal Talen en Culturen van Japan in Leiden studeerden. Aan enthousiasme is er dus geen gebrek!

2 likes

Zou je het leuk vinden om de link op http://reisstarter.nl te plaatsen? Op die manier kunnen andere mensen je sie ook bekijken!

Deze site is niet van mij.Gewoon een site vol info over Japan die ik af en toe eens bezoek.Dus als je de link wilt gebruiken dan kun je het beste even op de site zelf zoeken wie de beheerder daarvan is.

Toch goed dat ie nog een keer voorbij komt, had hem totaal gemist. Nu toch toegevoegd aan het overzicht. Interessante site sowieso met zeer diverse onderwerpen.

Domo arigato!