Kaapstad appartement te huur

Midden in het centrum van Kaapstad in de wijk “De Waterkant” bieden wij een schitterend appartement te huur aan.

Het zeer luxe apaprtement is van alle gemakken voorzien zoals airco en een volledig ingerichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een groot balkon met uitzicht over “de Waterkant Village” ook wel de gay Village genoemd. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer met kingsize bed en een luxe badkamer met ligbad en toilet.

Het appartement “The Rockwell Suite 115” bevindt zich in het appartementengebouw The Rockwell. Als huurder van dit complex kunt u kosteloos gebruik maken van alle facaliteiten zoals het overdekte zwembad, fitness, 24-uurs comcierge service en de bewaakte parkeergarage onder het gebouw. Op de begane grond van het gebouw vindt u diverse restaurants en winkels.

In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich de diverse restaurants en uitgaansgelegenheden van Kaapstad. V&A Waterfont en het strand liggen op slechts 5 minuten loopafstand.

Al met al is dit appartement de ideale uitvalsbasis voor een reis naar Kaapstad en Zuid-Afrika. Op onze website vindt u ook onze reistips voor Zuid-Afrika. Website: www.kaapstadappartement.nl