"Jaarlijkse Vakantiesalons te Antwerpen - Brussel - Brugge"

Van 24 januari tot en met 28 januari 2013 opent Antwerp Expo opnieuw de deuren voor het Internationaal Vakantiesalon Vlaanderen.
Meer dan 500 exposanten helpen u graag bij u zoektocht naar uw ideale vakantie!
Bovendien is er ook een nieuwigheid er is een volledige hall in het teken van Bed & Breakfasts.aan te kunnen kondigen: dankzij de overname van B&B Expo zal er een volledige hall zal zijn in het teken van Bed & Breakfasts.

Verlang je naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droom je al lang van een luxueuze cruise? Ben je eerder sportief of avontuurlijk aangelegd? Of hou je van de natuur en wil je graag kamperen? Wat je ook zoekt, het Vakantiesalon Vlaanderen zal u zeker niet teleurstellen.

Ook nog ff zeggen dat India het gastland van de 35ste editie van het Vakantiesalon Vlaanderen in Antwerpen wordt. India heeft alle ingrediënten in huis om de ideale vakantiebestemming te zijn.
Op de grote India-stand kan je kennismaken met alles wat dit prachtige land te bieden heeft.

Praktische informatie
Adres
Antwerp Expo (Bouwcentrum)
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Openingsuren
Van 24 januari tot en met 28 januari 2013, doorlopend van 10u tot 18u.

Toegangsprijzen
•Normaal tarief: € 10
•Kinderen tot en met 11 jaar: gratis
•Studenten: € 5 (op vertoon van hun studentenkaart) •Senioren vanaf 65 jaar: € 5

Met het openbaar vervoer

Met de trein
U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u de tram 2 (richting Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade), die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.

Met de tram
Tram 2: Linkeroever - Hoboken
Tram 6: Luchtbal - Olympiade

Met de bus
Bus 298: Berchem - Boom
Bus 38: Merksem - Antwerpen Zuid
Bus 17: Centraal Station - Wilrijk - UZA
Bus 22: Groenplaats - Valaar - Wilrijk - Bloemenveld

Met de auto

Vanuit Brussel via de E19
Afrit 5a ‘Antwerpen-Centrum’ - aan de verkeerslichten linksaf, richting Singel-Zuid volgen - aan de 2de verkeerslichten rijdt u linksaf de Jan Van Rijswijcklaan op.

Vanuit Gent via de E17
Neem afrit nr. 5 "Wilrijk/Berchem’ op de ring - daarna 2x rechts
Vanuit Breda, Hasselt en Turnhout
Volg de ring richting Brussel - neem vervolgens afrit nr. 5 “Wilrijk” - aan de verkeerslichten ziet u de pijl “Antwerp Expo” - Het Crowne Plaza Hotel rijdt u links voorbij.

Parking
Er zijn parkeerplaatsen voorzien op de Jan Van Rijswijcklaan, enerzijds tussen de ring en ingang 2 van Antwerp Expo, anderzijds tussen de hoek Vogelzanglaan (Restaurant Bow’s) en ingang 1

Vakantiesalon 2015

                                      **Mis uw afspraak met de grootste toerismebeurs van België niet … ** *De 58e editie van het **Vakantiesalon van Brussel **vindt plaats **van 5 tot en met 9 februari 2015 **in Brussels Expo. 

Dit jaar wordt Tunesië verwelkomd als gastland *.

Een beurs voor liefhebbers van vakanties en reizen.
In 4 paleizen nemen meer dan 800 standhouders u mee op ontdekking naar onbekende verre oorden, mooie plekjes dichtbij, avontuurlijke reisformules en nieuwe citytrips.
.
Details

Waar : Brussels Expo
Adres : Belgiëplein - 1020 Brussel (Laken)
Openbaar vervoer : metro: Heizel
Periode(s) :
05/02/2015 - 09/02/2015
Maandag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

37ste editie Vakantiesalon Vlaanderen.(Antwerpen)

Verlang je naar een ontspannende vakantie op het strand of in de bergen? Droom je al lang van een luxueuze cruise? Ben je eerder sportief of avontuurlijk aangelegd? Of hou je van de natuur en wil je graag kamperen? Wat je ook zoekt, het Vakantiesalon Vlaanderen zal u zeker niet teleurstellen. Meer dan 300 exposanten staan voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw ideale vakantie-invulling.

NIEUW dit jaar is het paviljoen ‘M****otorvakanties’, een aparte zone die in het teken staat van alles wat motorrijders belangrijk vinden, gaande van hotels met veilige parkings, georganiseerde reizen, transport tot specifieke routes.

Het Vakantiesalon Vlaanderen is een bezoekje waard. Tussen 22 en 26 januari ontdek je alle vakantie- en reistrends voor het volgend zomerseizoen.

Praktische informatie
Adres
**Antwerp Expo **(Bouwcentrum)Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
Openingsuren
Van 22 januari tot en met 26 januari 2015, doorlopend van 10u tot 18u.
Gratis nocturne op vrijdag 23 januari, van 18u tot 20u