J-1 Studenten visum USA

Ga je studeren of stage lopen in de Verenigde Staten dan heb je een visum nodig. Het is belangrijk dat dit secuur en professioneel geregeld wordt. Het aanvragen van een studentenvisum voor Amerika is maatwerk. Stage USA is gespecialiseerd in het aanvragen en verwerken van visums voor studenten. Stage USA is een gecertificeerd bedrijf voor het uitgeven van J-1 visums. Daarnaast werken wij samen met de Amerikaanse ambassades en consulaten in Europa.

Wat je van Stage USA mag verwachten:

[ul]
[li]Volledig trainingsplan aansluitend op je stage en studie. We stellen dit voor je op in samenwerking met je stagebedrijf.
[/li][li]Professionele begeleiding met het samenstellen van je persoonlijke documenten.
[/li][li]Je visum zal met de normale procedure binnen 1 maand rond zijn. (Snelste van Nederland!) Daarnaast is tegen betaling van $300,- een spoed procedure van 2 weken mogelijk.
[/li][li]Onze prijzen zijn inclusief $180 SEVIS, dit zijn kosten die je als student moet voldoen aan de Amerikaanse overheid.
[/li][li]We begeleiden je met het maken van een afspraak aan het consulaat.
[/li][li]De kosten zijn inclusief reis- en zorgverzekering. Dit is een verplichte Amerikaanse verzekering die je niet meer apart hoeft af te sluiten.
[/li][li]Je kan voorafgaande of tijdens je verblijf in Amerika altijd contact met ons opnemen voor support.
[/li][li]We verzorgen een tussentijdse en eindbeoordeling. Daarbij kunnen we een eventuele terugkoppeling met je opleiding verzorgen.
[/li][li]Als laatste kunnen wij de mogelijkheid bieden je visum te verlengen. Hiervoor gelden wel bepaalde voorwaarden. Neem hiervoor contact op met het team van Stage USA.
[/li][/ul]

Kijk ook eens op www.stage-usa.nl of neem contact op: info@stage-usa.nl

Hartelijke groet,

Andries Bonneur