IT helpdeskmedewerkers gezocht voor Cork, Ireland. www.careertrotter.eu

IT helpdesk medewerkers gezocht die willen werken in Ierland
Wat is de functie?Altijd al willen werken in Ierland en passie voor IT? Careertrotter heeft een nu een uitdagende IT support vacature in Ierland. De IT helpdesk medewerker zal werken vanuit Ierland en hardware en software problemen oplossen voor klanten die gevestigd zijn in Nederland en Belgie. Deze vacature in Ierland zal beginnen als een 1ste lijns helpdesk en indien je goed je werk levert zul je na 2 jaar als een 2de lijns helpdesk medewerker werken en veel interne training hebben genoten.

Wie is onze klant?Als je in het buitenland wilt werken voor een bedrijf dat goed bekend staat in Nederland en Belgie, dan zul je zeker voor onze klant aan de slag moeten gaan. Onze klant biedt op het gebied van IT diensverlening een scala aan services, waarvan 1 Global IT support is. Werken in Ierland betekent niet dat je alleen met Ieren en Nederlanders zult werken. Onze klant heeft een Europees IT support centre in Cork opgezet en je collega’s zullen dus uit heel Europa komen.

Wie zoeken we?Allereerst is een jaar of langer in het buitenland werken geen probleem voor je. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en beheerst de Engelse taal. Ideaal gezien heb je al werkervaring opgedaan in IT support en anders aantoonbare IT kennis door middel van studies op het MBO of HBO. Verder ben je beschikbaar om op korte termijn te gaan werken in Ierland.

Waar is deze internationale vacature gebaseerd?Cork is de op twee na grootste stad van Ierland en is op sterk op weg om één van de leidende steden te zijn op het gebied van IT. Als je op zoek bent naar een vacature in het buitenland op het gebied van IT, dan is Cork een uitstekende keuze. Voor de rest is Cork een fantastische stad om te leven en werken en er zijn regelmatig vluchten naar Nederland, zodat je moeders pappot niet te lang hoeft te missen. Kortom een ideale stad om te gaan werken in het buitenland.

Interview-procedure en arbeidsvoorwaardenOm de vacature in Ierland voor Nederlandstalige IT support medewerker te krijgen moet je een techische test doen en daarna een telefoongesprek. Voordat je een baan aangeboden krijgt moet je door twee referentie checks heenkomen. De succesvolle kandidaat krijgt een relocatie pakket als je nog niet woont en werkt in Ierland. Het start salaris is 21500 euro.

LocatieCork, Ireland
ContactpersoonJob Applications
E: [EMAIL=“applications@careertrotter.eu”]applications@careertrotter.eu

http://www.careertrotter.eu/vacatures/vacature-it-helpdesk-medewerkers-gezocht-die-willen-werken-in-ierland-cork-ireland-507420-11.html