Inspirerende combi van reizen en vrijwilligerswerk in Kenia

De Social Safari Experience is echt iets voor jou als je binnen een relatief korte periode kennis wil maken met zowel de cultuur en natuur van Kenia als met vrijwilligerswerk bij ontwikkelingsprojecten.

Tijdens de dagen van het vrijwilligerswerk gaan we daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken door allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen. Je ziet verschillende projecten en werkt samen met de lokale bevolking. Een optimale combinatie van reizen en vrijwilligerswerk! Het programnma van de Social Safari Experience biedt een mooie afwisseling van reizen, vrijwilligerswerk en vrije tijd.

De Social Safari Experience is een initiatief van Doingoood. Doingoood ondersteunt kleinschalige lokaal opgerichte projecten in oost Afrika. Dit doen wij door de inzet van vrijwilligers ter plaatse en met financiƫle ondersteuning ter bevordering van zelfredzaamheid. Uiteraard werken we voor de invulling van deze reis met lokale ondernemers zodat we de werkgelegenheid en lokale economie daarmee tevens stimuleren.

Meer informatie