Informatie over stages in Australie

In voor een avontuur aan de andere kant van de wereld? Wat dacht je van een stage Australie! Australie biedt de perfecte balans tussen een kwaliteits werkervaring, avontuur en gezelligheid.

Het bedrijfStudent Down Under is een Nederlands bedrijf dat opgestart is door twee gemotiveerde afgestudeerde studenten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw Zeeland. Om de beste en juiste service te kunnen verlenen, heeft SDU een serviceteam in Nederland. SDU is een jong ambitieus bedrijf gespecialiseerd in stages en studies in Australie/ Nieuw Zeeland. Door kennis in stages en studenten, weet SDU hoe studenten te helpen, te begeleiden en te informeren van het prille begin tot aan het einde van de stage. De juiste match vinden tussen de student en het bedrijf waar de student terecht komt is ons hoofddoel. Beide partijen moeten hun doelen bereiken en de voordelen van elkaar inzien.

Buitenland ervaring
Vandaag de dag zijn er veel studenten die ervaring op willen doen in het buitenland. Een buitenlandstage of werkervaring is een belangrijke aanvulling op je studie en verdere carrière. Veel studenten willen naar het buitenland, maar hebben echter moeite met het vinden van de juiste werkgever. Het is best moeilijk om eisen te stellen aan een werkgever die je nog nooit hebt ontmoet. Bij Student Down Under kan dat wel! Naast hetgeen dat zij jou helpen bij het vinden van een internationale werkervaring Down Under doen zij meer. Zij begeleiden jou met jouw visum procedure, regelen huisvesting voor je, zorgen dat er evaluaties zijn omdat in veel gevallen begeleiders niet in staat zijn om jou te bezoeken en helpen zij jou met verdere zaken die gemoeid zijn met jouw stage. Zij zullen er alles aan doen om om jouw uitdaging tot werkelijkheid te laten komen!

Sociaal vangnet
Student Down Under zal jou helpen je thuis te voelen. Een half jaar klinkt lang, maar de tijd vliegt zo voorbij! Er zal geen vader en moedertje gespeeld worden door Student Down Under, maar zij vinden het wel belangrijk dat iedereen een geslaagde tijd Down Under heeft. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel. Een goed voorbereide stage, veilige huisvesting en een sociaal vangnet staan voor je klaar.

Inschrijving en betaling
Een inschrijving bij Student Down Under, betekent geen garantie op een stage of een baan. Iedereen heeft persoonlijke wensen en iedere onderwijsinstelling verscheidene eisen. Dit maakt het gehele proces wel ingewikkelder maar het maakt niets onmogelijk. Betaling aan Student Down Under dient pas te gebeuren nadat de positie is goedgekeurd door de student en/of onderwijsinstelling. Voor sommige stages wordt een aanbetaling gevraagd die geheel als borg wordt gezien.

In voor een avontuur aan de andere kant van de wereld? Wat dacht je van een stage in Nieuw Zeeland of Australië?! Een periode Down Under staat goed op je CV: je oefent je Engels in de dagelijkse praktijk en je bewijst dat je in een vreemde omgeving weet te functioneren. Beide landen hebben een Westerse cultuur die prima aansluit op jouw opleidingsniveau en staan daarnaast bekend als één van de mooiste landen ter wereld. Dat komt goed uit, want natuurlijk ga je niet alleen voor je stage Down Under!

Goede stageplek
Helaas is het erg moeilijk om vanuit Nederland een goede stageplek te vinden. Bedrijven ‘Down Under’ zijn namelijk niet bekend met het begrip stage. Ook het uitzoeken van visa, verzekeringen en vliegtickets is een moeizame en tijdrovende klus. Vanwege deze ervaring is Student Down Under (SDU) opgericht. Deze organisatie zoekt voor alle mogelijke studies passende stageplekken en begeleidt je voor en tijdens je periode Down Under. Zo kun je via SDU goedkoop je huisvesting regelen en met alle mogelijke vragen kun je ter plekke bij hen terecht.

Wereldervaring**
**Student Down Under werkt met een stagepakket dat aangevuld kan worden met een huisvestingspakket. Op deze manier is alles overzichtelijk en heb jij alles goed geregeld. Uiteraard is het ook mogelijk om diensten buiten dit pakket te leveren, zo kun je bijvoorbeeld een Engelse talencursus volgen. Sinds kort kun je via SDU ook studeren in Nieuw-Zeeland., voor de bemiddeling hierin betaal je zelfs helemaal niets! Loop jij al warm voor een wereldervaring?! Check dan www.studentdownunder.com.

hey,

ik heb gekeken op jullie site, is het een nieuw bedrijf? ik ben nu 3e jaars en heb voor dit jaar al stage geregeld, maar misschien als afstudeerstage is dit een goede optie!

Hebben jullie ook 10maand stages voor SPH studenten?
Ik neem trouwens ook aan dat jullie diensten waarschijnlijk niet gratis zullen wezen.
Wat zijn de kosten?