Infoavond: werken op een Amerikaans Summercamp

**Op 5 september a.s. organiseert uitwisselingsorganisatie Travel Active in de Villa Zebra in Rotterdam een informatieavond over het werken op een Summercamp in Amerika. **

7617_1131247612315_1560990314_30422184_5821275_n.jpg
Deze gezellige, informele en gratis informatieavond is uitermate geschikt om je te oriënteren op het gaan werken op een Summercamp. Vanaf 18.45 uur ben je van harte welkom in de Villa Zebra, waar je deelneemt aan een informatieve presentatie over de ins- en outs van een Summercamp begeleid(st)er. Daarnaast zal een oud Summercamp deelneemster aanwezig zijn. Zij vertelt je graag over haar avonturen, laat jou haar foto’s zien en deelt allerlei handige tips met je. Wij helpen je graag verder met je plannen voor een onvergetelijke zomer in de USA!
**
Stel je persoonlijke vragen**
Na- en tussen de presentaties door staan de medewerkers van Travel Active klaar om al je vragen te beantwoorden. Hier geven we graag antwoord op de meer inhoudelijke vragen, bijvoorbeeld over de inhoud van het werk, de verdiensten en de voorwaarden. Stel ook al je vragen aan oud Summercamp begeleidsters.
**
Aanmelden via de website**
Aanmelden voor deze infodag kan via de website van Travel Active. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van de infodag.