I Muvrini - Corsica

I Muvrini naar Nederland

Wellicht heb je het al gelezen op het Prikbord Corsica: I Muvrini komt naar Nederland. Deze veruit populairste muziekgroep van Corsica zal eind januari Nederland aandoen. Voor zover nu bekend :
Maandag 26 januari - Amsterdam (Paradiso)
Dinsdag 27 januari - Groningen (de Oosterpoort)
Woensdag 28 januari - Bonn
Donderdag 29 januari - Tilburg (013)

Dat is dus erg goed nieuws voor de I Muvrinifans, maar niet alleen voor hen: voor iedereen die graag cultuur snuift, van muziek houdt, graag naar het theater gaat is de muziek van I Muvrini interessant.
De muziek begeeft zich in een driehoek van popmuziek, traditionele Corsicaanse muziek en Polyfonische muziek. In het ene nummer hebben ze 2 of zelfs 3 muziekstijlen gecombineerd, in een ander nummer is het weer één uitgesproken muziekstijl. Een kennismaking met Corsica Cultuur, niet alleen muziek, maar zeker ook de taal.
Kaarten kunnen vanaf 1 november gekocht worden bij de voorverkoopadressen o.a.: de grotere postkantoren, de theaters zelf en www.ticketservice.nl . Let op: er worden nu al kaarten aangeboden via internet voor 70 euro, terwijl de concertprijzen variëren van 25 - 32,50 euro… Op de site van de diverse theaters staat wat nadere info over I Muvrini of lees meer info met o.a. filmpjes op terracorsa en Corsica Info.