Gratis verblijf op Hongaarse Tanya in ruil voor huis en Dierenoppas

Aan een betrouwbare diervriendelijke oppas,bieden wij een vrijwel gratis verblijf U betaald alleen het electra, gas en internet, op een karakteristieke Hongaarse Tanya (boerderij). Geen actieve maar hobbyboerderij met 3 Honden,5 schaapjes met twee lammetjes en 8 poezen. Het geheel (boerderij en grond) is gelegen op de puzta tussen de wijnvelden,met op ca. 1 km een groot recreatie en zwemmeer. Te midden van 2 typisch Hongaarse romantische stadjes met dito gebouwen waar overigens in alle behoefte voorzien kan worden en welke op een afstand van elk 5 minuten liggen. Op ongeveer 40 km afstand ligt de grote stad Kecskemet,en op afstand van ca. een uur ligt de grote stad Szeged aan de Roemeens en Kroatische grens, dit biedt dus vele mogelijkheden, zowel rustiek als toeristisch.
In verband met verblijf in Nederland bij gezin, zoek ik een betrouwbare degelijke oppas en bied u een vrijwel gratis verblijf aan voor de periode die u wilt (in overleg) in onze Tanya.
De periode kan voor een maand maar ook voor meerdere maanden zijn, in overleg, misschien om daar rond te zien naar een eigen vakantiewoning.
Wij vragen goede verzorging voor onze dieren en het bijhouden van de woning en de gronden en bieden u dit verblijf aan.De periode kan ingaan op 06-03-2014 en kan bijvoorbeeld lopen tot 31 oktober,flexibele tijdsduur ook mogelijk.
In de schoolvakantie’s zijn wij daar zelf ook.

hallo,

Heeft u al iemand gevonden voor de oppas?!

m vr gr johan

[Beste Johan,vergeven aan een oppasser is het nog niet,kun je uitgebreid terug reageren met liefst zoveel mogelijk informatie over u zoals; leeftijd, aantal mensen waar over het gaat die u meeneemt, rokend of niet de periode die u zou kunnen oppassen en eventuele ervaring en referentie’s,uw vervoer daarheen, en waarom u op onze ad reageerde, etcetera?

Graag ontvangen wij dit spoedig van jou.
Vriendelijke groet
Rinske en Karel

QUOTE=zwerfvuil66;1016947]hallo,

Heeft u al iemand gevonden voor de oppas?!

m vr gr johan
[/QUOTE]

hoi,

Wij zijn gezin 40+ en 2 kindren 10 en 12 uit drenthe die op zoek zijn naar andere manier van leven.
Nu zelfstandig ondrnemer maar willen leven ipv geleefd worden, dus op zoek naar alternatieven.
Zijn van agr. afkomst met werk in bouwwereld op dit moment.
Willen voor definitief verkassen eerst omgeving en land verkennnen voor mogelijkheden.
m vr gr johan en herma

Hoi Erma en Johan, bedankt voor jullie reaktie,kun’t jullie iets meer laten weten waardoor er voor ons een wel overwogen beslissing te nemen valt.Roken bv etcetera.Groeten Karel