Gratis online Spaanse proefles via Skype met een echte Guatemalteekse leraar?

Probeer nu een gratis Spaans online proefles via Skype met een echte Guatemalteekse leraar!!

Ga je binnenkort op reis naar Guatemala of naar een van de omliggende landen? Spreek je nog helemaal geen spaans en zou je je graag in je eigen land willen voorbereiden? Of spreek je al Spaans maar zou je het graag bij willen houden of verbeteren? Neem dan een kijkje op de volgende website www.celasmayaonline.com

Wij zijn Celas Maya een echte talenschool in Quetzaltenango, Guatemala die sinds 5 jaar ook online lessen aanbieden via Skype. De online lessen worden gegeven door Guatemalteekse leraren die ook les geven hier op onze school. Het leuke aan de online lessen is dat je ze kan volgen in je eigen comfortable omgeving en op een tijd wanneer het jou het beste schikt. Nu kan je alvast beginnen met Spaans leren voordat je gaat reizen!

Ons lesmethode is gebaseerd op het Curriclum Plan van Celas Maya, die is ontwikkeld volgens het Common European Framework for Languages alsmede het Curriclum Plan van het Cervantes Institute. Dit garandeert de wetenschappelijke kwaliteit van ons werk. De ervaring, professionaliteit en dynamiek van onze leraren uit Celas Maya zijn nu ook overgedragen online!

Als je geintereseerd bent stuur dan een mail naar celasmayaonline@gmail.com of bel ons gratis via Skype celasmaya en dan zullen we jou een gratis proefles aanbieden!

Celas Maya