Goedkope, liefst kleine campings, Noord-Italië

Hallo,

Wij zijn op zoek naar zo goedkoop mogelijke campings in Noord Italië. Mijn vrouw, 2 dochters (12 en 14) en ik, willen een rondreis maken waar we beginnen in het noorden (Dolomieten, Venetië, Milaan) en waar Pisa het meest zuidelijke punt is. We houden van kleine eenvoudige campings.

Alvast bedankt!

http://www.reisjerot.nl/kamperen/Italie

http://www.grognardo.nl/ klik op camping 25 euro per nacht.

1 like

dat lijkt mij ook mooi een rondreis door italie maar wij hebben ook 2 dochters van 12 en 15 en ik denk dat het voor die meiden minder leuk is . Ze houden toch van campings waar animatie is en andere nederlandse leeftijdsgenoten . En dat rondreizen dan zitten ze veel in de auto . ,vinden ze niet leuk. Nee wij wachten wel tot ze op zich zelf wonen en wij met zijn tweeen zijn. Dan gaan wij dat doen. Ze gaan nu nog maar kort mee en niet zo lang meer denk ik dus wij gaan nu wel naar italie maar op een camping die de meiden leuk vinden en van daaruit gaan wij dagjes weg . om de dag. De ene dag weg en de andere dag zwemmen op de camping.

Hoi,

ik ken de international sportcamping in Porlezza, direct aan het meer van Lugano. In juli / augustus is het hoogseizoen en is het druk (het is een grote camping), maar in mei en juni is het heerlijk rustig en ben je bijna alleen op de camping. Dan is het ook goedkoop om een chalet te huren, bijvoorbeeld Casa Gera, kijk op www.casagera.come2me.nl voor goede aanbiedingen in mei en juni.

wij gaan dit jaar voor het eerst met een camper(tje) naar Italie: Venetie, La Marche en Cinque Terre (denken we toch).
Iemand heeft ervaring met aantrekkelijke campings? Wij willen beslist NIET op een parkeerplaats of een andere zeer ongezellige (en vaak gevaarlijke) camper-gettho.

Camping Miraflores in Rapollo http://www.campingmiraflores.it/

1 like

Camping Castel San Pietro in Verona: http://www.campingcastelsanpietro.com/articles.asp?id=8 Voor twee personen en een tent kost het 18 euro per nacht. Een unieke camping…

Op deze site staan kleine campings in Italie, frankrijk en spanje

http://www.platformaap.nl/forum/vakantie/