GEZOCHT: Vrijwilliger Ondersteuning Basisschool Groep 3-7 in Tamale, Ghana

               [RIGHT] [/RIGHT]

Een leuke basisschool in Tamale, Ghana, is op zoek naar een vrijwilliger met onderwijservaring ter ondersteuning van groep 3-7. De school heeft kinderopvang, Creche, en groep 1-7, en werkt met een curriculum van een combinatie tussen westerse en ghanese lesmethodes en materialen. Alle lessen worden in het Engels gegeven.

Als vrijwilliger zal je (de leraren van) groep 3-7 in de gaten houden, begeleiden en nieuwe vaardigheden aanleren. Ook wordt o.a. van je verwacht lessen over te nemen bij afwezigheid van een leraar. Je werkt samen met het amerkaanse schoolhoofd (met meer dan 30 jaar onderwijs ervaring) en ghanese leraren en administatie. Groep 3-7 heeft ongeveer 6 leerkrachten en 75 kinderen (maximaal 25 per klas, 2 leerkrachten bij 17 of meer kinderen). Werktijden van 7u-15u + enkele vergaderingen per maand.

De school is op zoek naar iemand met minimaal HBO Basisonderwijs, liefst 3 jaar of meer werkervaring, die goed met mensen kan omgaan. Zeer belangrijk is dat je openstaat voor andere culturen en dat je het vermogen hebt om een vertrouwensband op te kunnen bouwen met mensen uit een andere cultuur. Graag minimaal voor een heel schooljaar (per direct beginnen mag ook!).

De school zorgt voor accomodatie en je ontvangt een kleine bijdrage in je maandelijkse onkosten. Ook zorgt zij voor een uitnodigingsbrief bij aanvraag van je visum en zal in Tamale je visum verlengen.

Lijkt dit je wat? Stuur even een mailtje naar Ayinemail@gmail.com, dan ontvang je de volledige werkbeschrijving. Hopelijk tot ziens in Tamale!