fiets reis door europa

hallo,ik ben adriaan en zoek een fiets partner voor een fiets reis door europa van af eind april tot …maakt niet uit omdat ik in momement als kok werk in zwitserland en we houden er mee op,we willen weer een beetje genieten.
;Dik ben 37 jaar en ben een ongecopliceerde kerel die ook graag een biertje drinkt en van feestje houd maar ook sportief ,heb 15 jaar in davos graubunden gewoond op 1500 meter en dus veel mountainbike en snowboard in de bergen,ik wil op de goedkopere manier gaan reisen dus slapen in tentje of bivak zak en zelf koken enz… en mischien wel verder amerika(heb veel adressen van vrienden daar)dus wie heeft er zin!!!

Hey hallo! Klinkt leuk! Ik ben zelf net terug van een fietstocht door amerika (leuk!? verslag op http://home.kabelfoon.nl/~marcel/fiets/index.htm )

Mja het bloed kruipt… dus ben ik eigenlijk wel weer opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Aan welke landen dacht je zoal?

Cheerio, Marcel

Sorry url moet zijn http://home.kabelfoon.nl/~marcelg/fiets/index.htm

**Hey hallo! Klinkt leuk! Ik ben zelf net terug van een fietstocht door amerika (leuk!? verslag op http://home.kabelfoon.nl/~marcel/fiets/index.htm )

Mja het bloed kruipt… dus ben ik eigenlijk wel weer opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Aan welke landen dacht je zoal?

Cheerio, Marcel

**

Hee… lees net je oproep en klinkt goed…
ik wil ook graag op een goedkope manier de wereld rond… voor onbepaalde tijd… ik kom wel terug als ik er zat van ben… ben van plan om in october te vertrekken… hoe wat of waar… daar ben ik me nu in aan het verdiepen…

gr sannes

Adriaan,

Kan ik je mischien interesseren om vanuit NL 4 â 5 maanden te gaan fietsen richting Afrika / India?

Ben al enige tijd op zoek naar een reisgenoot, maar nog zonder succes.

Laat me svp weten of je geintresseerd bent?

Ik hoor het wel.

Groet,
Freek