Exploring Africa Travels, een nieuwe aanbieder van selfdriive reizen

Jarenlang heb ik samen met mijn vrouw de wereld rondgereisd. Elk continent heeft zijn charmes maar Afrika is het continent dat voor ons de mooiste en meest bijzondere indrukken heeft achtergelaten.

Wij willen nu de gok wagen om onze passie voor reizen, Afrika en wildlife & natuur te gebruiken om onze eigen reisorganisatie op te starten. Exploring Africa Travels richt zich op fly & drive reizen naar de landen gelegen in Zuidelijk Afrika, te weten: Botswana, Lesotho, Malawi, Mozambique, Namibië, Swaziland, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika.
Op www.exploringafricatravels.com vindt u een aanbod van nauwkeurig door ons samengestelde autorondreizen (2WD & 4WD). Heeft u andere en/of aanvullende wensen dan maken wij graag een reis op maat voor u.

Omdat wij wildlife- en natuurconservatie in een hoog vaandel hebben staan hebben wij dan ook vrijwilligersprojecten toegevoegd aan ons aanbod, http://www.exploringafricatravels.com/vrijwilligersprojecten.html. Afrika is in het bezit van een indrukwekkend dierenrijk, maar helaas krimpt hun aantal steeds meer. Wij ondersteunen momenteel een viertal (lokale) projecten en wij willen dit meer gaan uitbreiden. Vrijwilligers vormen een belangrijke schakel om de projecten draaiende te houden. Op deze manier bent u ook direct betrokken bij de bescherming van enkele prachtige diersoorten.

Exploring Africa Travels is aangesloten bij de VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (www.vvkr.nl) en de STO-Reisgarantie (www.sto-reisgarantie.nl)

Wij wensen u alvast veel reisplezier!

Hen en Mariska Gommans

1 like

Ik heb jullie website bekeken. Ziet er mooi uit.
Stoer om jullie droom op deze manier na te streven.
Heel veel succes en werkplezier toegewenst!

1 like

Veel succes, houd ons op de hoogte en post eens wat foto’s!

1 like

Dank je! We zullen ons best doen!

Dank jullie wel! We zullen ons best doen!