Evenementen management in Kunst en Cultuur sector

Omschrijving bedrijf

De organisatie organiseert festivals in Nieuw-Zeeland voor studenten. Ze promoten de festivals en helpen mee met de uitvoering waarbij het vaak gaat om de erkenning en de studie van de werken van William Shakespeare en zijn tijdgenoten. De basis van de hele organisatie gaat vooral over de levenslessen tijdens deze evenementen. De vaardigheden die bij deze evenementen komen kijken zijn onder andere samenwerking, compromis sluiten, presentatie, zelfvertrouwen, leiderschap, project-management en time-management. In de afgelopen 18 jaar hebben meer dan 75.000 studenten deelgenomen aan deze Festivals.

Omschrijving vacature

Tijdens deze stage doe je veel verschillende ervaringen op en leer je verschillende mensen kennen waar je veel van kunt leren. Onder je taken valt het zoeken en posten van informatie voor op de website, updaten van de database, verspreiden van brochures en flyers en het opstellen van persberichten. Het bedrijf staat open voor eigen inbreng waarvoor ze je dan ook alle ruimte proberen te bieden.
Ook leuk om te weten is dat je niet continu achter het bureau hoeft te zitten en je de kans krijgt om Wellington te leren kennen.

Heb jij interesse in deze eventstage in de kunst en cultuur sector in Nieuw-Zeeland? Laat het ons weten via [EMAIL=“info@stagehuis.nl”]info@stagehuis.nl, we helpen je hier graag mee!

Groetjes,

Team Stagehuis