Ervaringen met Camping Rosselba Le Palme

Ervaringen met Camping Rosselba Le Palme

*Camping Rosselba Le Palme ligt aan de baai van Portoferraio op het eiland Elba voor de Toscaanse kust. Met de boot vanuit Piombino bereikt u eenvoudig dit heerlijke mediterrane eiland. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar is het op Elba genieten van een zonnig en mild klimaat. Met prachtige stranden en gezellige pittoreske dorpjes is Elba een heerlijke vakantiebestemming voor wie kiest voor een ontspannen zonvakantie in Italiaanse sferen. Camping Rosselba le Palme is een op en top familiecamping met veel faciliteiten van zeer goede kwaliteit. Zo beschikt Camping Rosselba le Palme over een groot zwemparadijs waar baden op diverse niveaus door middel van watervallen en glijbanen met elkaar in verbinding staan. Voor meer waterplezier loopt u in circa 10 minuten via een steil aflopende trap naar het fraai gelegen eigen kiezelstrand van de camping. Naast deze faciliteiten beschikt Camping Rosselba Le Palme o.a. over; een uitstekend restaurant en gezellige bar, een mini-market, een geweldige kinderspeeltuin, een veelzijdig animatieprogramma, en diverse sportvelden.
*

Wat zijn jouw ervaringen met Camping Rosselba Le Palme? Plaats ze hieronder!

Nou ik woon er vlak om de hoek, een hele mooie camping bijna direkt aan zee met een hoop zwembaden en goed verzorgd, er ligt een botanische tuin achter.

Zeer uitgebreide en dure camping waar je van moet houden. Als dat zo is dan heb je zeker een goede keus. Aan de andere kant van het eiland hebben we gestaan op camping Ville Degli Ulivi http://www.villedegliulivi.it/ . Deze heeft ook een mooi zwembad en ligt op een betere loopafstand van de zee dan Rosselba.
Ik zoek trouwens altijd op http://www.campinghunter.com/nl/europa/italie/ daar staan voor Italie erg veel campings op met foto’s en links naar de website van de camping zelf. Helaas wel alleen voor zuid europa.