Campings Allier en Puy-de-Dôme (Auvergne)

Sinds kort is op deze website ook het gedeelte campings klaar (125 campings in de Allier en Puy-de-Dôme). We zijn er ons van bewust dat deze lijst zeker nog dient aangevuld te worden en we zullen dit dan ook in de loop van de komende weken/maanden doen.

U kan echter nu reeds gebruik maken van de nuttige selectielijst. Wij hebben immers een prijsvergelijking gemaakt tussen deze 125 campings, en dit gekoppeld aan een beoordeling door eerdere gebruikers en een opsomming van de aanwezige accommodaties dient u in staat te stellen tot een voor u ideale camping te komen.

**Prijsvergelijking**tussen de campings is gedaan voor het volgende:

[ul]
[li]staanplaats voor tent/caravan + wagen + 2 volwassen personen + aansluiting op het elektriciteitsnet + verblijfstaks
[/li][li]prijs voor extra volwassene
[/li][li]prijs voor extra kind
[/li][/ul]

De **selectiecriteria **omvatten naast de voornoemde prijsvergelijking onder meer of de camping grenst aan een wateroppervlak, de aanwezigheid van zwembad, tennisveld, speeltuin, kano-kayak, en vele andere activiteiten…

Op de gedetailleerde fiche van de camping kan u daarnaast nog vele andere informatie terugvinden. Onder andere een beschrijving van de staanplaatsen en een opsomming der accommodaties.

Wat ook steeds nuttig is, is te weten wat er te zien is in de buurt. Daarom hebben we voor elke camping de door ons geïndexeerde **bezienswaardigheden**in de buurt opgesomd.

Indien u aanvullingen heeft of een foutje hebt ontdekt, **contacteer**ons dan gerust.

Hopelijk kan dit u van nut zijn,