Afrika accommodaties

Een overzicht van accommodaties in Afrika. Plaats je tip in de reactie van dit topic, bij voorkeur met omschrijving.

Als accommodatie kun je hier zelf je omschrijving, foto’s en link naar website of Facebook pagina aan toevoegen door een reactie te geven op dit topic. Je gebruikt hiervoor een Wereldwijzer account met de naam van je organisatie/accommodatie.

Vakantiehuis Mhofu staat sinds 2004 garant voor een unieke wildlife ervaring en wij verhuren deze fijne accommodatie. Mhofu is het self-catering vakantiehuis met een knusse living & open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers met toilet in Marloth Park. Wij bieden onze gasten gratis WIFI aan.

Het vrijstaande huis, met rieten dak, staat op een plot van 2000 m2. Mhofu heeft 'n grote veranda en het Pumbad (splashpool/zwembad), balkon, boma, een oprit met carport voor 2 auto’s. Het huis biedt veel privacy en beschikt over een eigen drinkwatertap. Hoe mooi kan het zijn als je wakker wordt met wilde dieren & vogels in de inheemse tuin die in dit deel voorkomen. Het ‘wilde’ avontuur begint bij Mhofu. Onze service en informatie wordt zeer gewaardeerd door de huurders.

Mhofu ligt op een buitengewoon mooie plek in het natuurreservaat Marloth Park, op 200mt van de rivier de Krokodil in Zuid-Afrika. En binnen 20 minuten kun je de Big 5 spotten in het wereldberoemde Kruger Nationaal Park via de gate Crocodile Bridge.

Vakantiehuis Mhofu***** is de meest beoordeelde accommodatie in Zuid-Afrika. In 248 beoordelingen (sinds 2004) waarderen onze huurders (echtparen, families & kinderen) Mhofu met een 9,8 (fenomenaal) voor de prijs/kwaliteit en 9.8 voor onze service: totaal een gemiddelde van 9,6 op Zoover. **[Klik hier voor de huurprijs. Vakantiehuis Mhofu

1 like

Voor mensen die houden van remote areas, warm weer, mooie, ongelooflijke natuur en vriendelijke mensen!

Tevens organiseren we safaris, bike and hike tours en brengen we je op plekken ver weg van het massa toerisme.

2 likes