8 JUNI T/M 22 JUNI: Landelijk gelegen vakantiewoning in het Overijssels Vechtdal

Te Huur: Luxe Sfeervolle Vakantiewoning 'T Veldhoekerhof te Heino.

Een comfortabele luxe 6 pers en 4 pers. woning gelegen in een bosrijke omgeving. De vakantiewoningen zijn gelegen op een kleinschalig parkje van 14 identieke woningen allen in bezit van particulieren. De landelijke stijl van dit parkje draagt bij aan het echte “buitenlevengevoel”.

Op ca. 50 meter afstand van de vakantiewoning ligt een 5 sterren camping, waar u gebruik kunt maken van de faciliteiten die daar aanwezig zijn (zwembad, overdekt speelterrein).

Gelegen in het midden van Salland is Heino een landelijke, bijna 800 jaar oude plaats. Heino ligt in een afwisselend landschap met bossen, houtwallen en heidevelden. De natuurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In het westen van Salland ligt het mooiste rivierengebied van Nederland, de IJsselvallei. In het oosten wordt Salland begrensd door de Sallandse Heuvelrug. Vele landgoederen, o.a. Langoed Den Alerdinck, Landgoed 'T Rozendael en Kasteel 'T Nijenhuis.

Van alle streken zijn uitgebreide fietsroutes in de woning aanwezig.

Maar naast de rust en ruimte van natuurgebieden zijn er ook diverse pretparken, Avonturenpark Hellendoorn en Slagharen, kinderspeelparadijs Bal-lorig. Ook de vier grote steden van Overijssel, Kampen, Zwolle, Deventer en Hasselt laten u graag kennis maken met al hetgeen wat zij te bieden hebben.

De vrijstaande woningen hebben eigen parkeergelegenheiden en zijn gebouwd in 2004. De woningen zijn sfeervol ingericht.
De indeling: entree, woonkamer met eethoek en openslaande terrasdeuren naar de grote tuin, open keuken met 2de eethoek, badkamer met douche-cabine, toilet en badmeubel. Verdieping: 2 slaapkamers.

De 6 persoons vakantiewoning is voorzien van 2 éénpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed en 2 pers.
slaapbank in de woonkamer. Tevens is deze woning voorzien van een vaatwasser, gasfornuis, koelkast met vriesvak. Huisdieren toegestaan.
DE 6 PERS. WONING IS NOG VRIJ IN HET HOOGSEIZOEN VAN:
30 JUNI T/M 7 JULI,
21 JULI T/M 28 JULI,
28 JULI T/M 3 AUGUSTUS
en vanaf 10 AUGUSTUS

De 4 persoons vakantiewoning is voorzien van 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden. Deze woning is voorzien van een inductiekookplaat en koelkast met vriesvak. In deze vakantiewoning zijn geen huisdieren toegestaan.
DE 4 PERS. WONING IS NOG VRIJ IN HET HOOGSEIZOEN VAN:
6 JULI T/M 13 JULI,
13 JULI T/M 20 JULI
3 AUGUSTUS T/M 11 AUGUSTUS
en vanaf 18 AUGUSTUS.

VOOR ANDERE PERIODEN NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

O.a. aanwezig:
bedlinnen,
TV, digitale schotel ( dus RTL 4 e.d. ),
DVD-speler,
tuinmeubilair.

Voor vragen kunt u ons bellen tel: 06-28894432 of e-mailen naar koenjer47@zonnet.nl.

Zie ook onze website.
Website: www.d-reizenvakantiewoningen.nl/Index.asp?RecID=406&UB=1