17 januari: Informatiedag vrijwilligerswerk in Amersfoort! (Activity International)

We kunnen ons voorstellen dat (aanstaande) deelnemers het leuk vinden om de medewerkers en ex-deelnemers van Activity International te ontmoeten. Dat vinden wij ook leuk! En erg belangrijk, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar informatiedagen. Dus wil je meer weten over vrijwilligerswerk in (Latijns-) Amerika, Azië of Afrika? Zin in werken en reizen in Australië en/of Nieuw-Zeeland? Au pair worden in Amerika? Bezoek dan onze informatiedag op zaterdag 17 januari 2015 in Stadscafé de Observantin Amersfoort.

Tijdens deze gezellige, informele en gratis informatiedag heb je de mogelijkheid om je te oriënteren op de reis die je misschien wel wilt gaan maken. Praat met oud-deelnemers over hun ervaringen en ontmoet het team van Activity International. Je reis vastleggen op deze dag? Dat kan! We helpen je hier graag bij.

**Aanmelden **

We zouden het fijn vinden als je je van tevoren aanmeldt voor de infodag. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel mensen er komen en daar een beetje rekening mee houden. Geef aan met hoeveel personen je komt en voor welk onderdeel je komt. Neem gezellig je ouders of vrienden mee. Ook bij ons geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wil je wel graag komen maar ben je vergeten of te laat om je op te geven? No worries: wees welkom! Aanmelden kan via de volgende link; Aanmelden Informatiedag.

Programma

De informatiedag begint om 13.15u. Het programma van deze dag vind je via de volgende link; Programma informatiedag Amersfoort. Om een indruk te krijgen van de infodag en om vast in de stemming te komen zou je onze ‘aftermovie’ vast kunnen bekijken;

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“fIwaZ5oAu60” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>

Graag tot ziens in Amersfoort!