17 april - vrijwilligerswerk infoavond Rotterdam

Benieuwd wat het met je doet als je vrijwilligerswerk gaat doen in een derde wereldland? Met Travel Active kun je voor een korte én lange periode vrijwilligerswerk doen in Latijns-Amerika, Afrika, Oceanië of Azië. Kom 17 april naar de info-avond in Rotterdam en maak kennis met Travel Active.

Ghana.jpg

Wat kun je verwachten van deze avond?

[ul]
[li]Om **19.00 uur **begint de presentatie met uitgebreide uitleg over onze projecten en alles wat hierbij komt kijken.[/li][li]Rond 20.00 uur, na de presentatie, is er de gelegenheid om al je vragen te stellen aan het Vrijwilligerswerk team. Zij helpen je graag verder met het samenstellen van een unieke reis![/li][li]Ontmoet ook oud-deelnemers die hebben gewerkt op een vrijwilligerswerkproject via Travel Active. Zij delen graag hun foto’s en enthousiaste verhalen over hun ervaringen. Ook bij de oud-deelnemers kun je terecht met vragen, dus grijp je kans en vraag hen het hemd van het lijf![/li][/ul]

Meld je nu aan!Meld je aan voor de infoavond en kom alvast in de reisstemming! Wij hopen je te ontmoeten op donderdag 17 april!