12 juli: vrijwilligerswerk / wildlife infodag in Arnhem (Travel Active)

Wil jij je inzetten op een vrijwilligersproject in Azië, Afrika, Oceanië of Latijns-Amerika? Engelse les geven op een schooltje in Thailand of ouderen verzorgen in een ziekenhuis in Guatemala? Er zijn verschillende mogelijkheden om via Travel Active aan de slag te gaan. Combineer vrijwilligerswerk met het volgen van een taalcursus, voeg culturele en/of avontuurlijke opties aan je reis toe of ga na je vrijwilligerswerk rondreizen om het land nog beter te leren kennen! Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn en hoe Travel Active jou ondersteunt voor en tijdens jouw reis? Kom dan naar de vrijwilligerswerk infoavond op zaterdag 12 juli en laat je inspireren!

**
De dag in het kort:**

[ul]
[li]**Om 10.30 uur **starten we meteen informatieve presentatie. Kom erachter wat de verschillen zijn tussen de werelddelen en uit welk soort projecten je kunt kiezen. Ook geven we uitleg over onze voorbereiding en begeleiding en op welke manier je iets extra’s kunt bijdragen aan je project (Wereldsupporter Fund, Muses training).
[/li][li]**11:45 uur: **stel al je vragen aan Kevin en Noor van het vrijwilligerswerk & wildlife team en de oud-deelnemers. Kevin bezocht veel van onze projecten in Afrika en Azië en Noor deed zelf vrijwilligerswerk in Guatemala en Ecuador! Arjet Meerman deed vrijwilligerswerk op Bali en vertelt je meer over de Muses training. Ook oud-deelnemers Dagni (vrijwilligerswerk Thailand) en Rebecca (vrijwilligerswerk Ghana) delen graag hun ervaringen met jou.
[/li][/ul]

[ul]
[li]14.00 uur: start wildlife presentatie.Als dierenliefhebber kom jij te weten waar en hoe je het dierenleven op aarde kunt helpen beschermen. Anouschka hielp op het Chipangali wildlife orphanage in Zimbabwe en vertelt je haar enthousiaste verhaal.
[/li][li]**15.00 uur: **stel al je vragen aan Kevin, Noor en Anouschka.
[/li][/ul]

Laat je meteen vaccineren door Travel Doctor!
TIP: omdat een goede voorbereiding van je reis erg belangrijk is, zal ook Travel Doctor aanwezig zijn. Zij kunnen je alles vertellen over je gezondheid en de vaccinaties die je nodig heeft om gezond op reis te gaan en gezond weer terug te komen. Ook al weet je nog niet precies waar je heen gaat, het is belangrijk om op tijd met je vaccinaties te starten. Je kunt je daarom tijdens deze dag meteen laten vaccineren. Je krijgt dan een gratis en handig EHBO tasje cadeau!
**
Aanmelden voor de infodag:
**- vrijwilligerswerk presentatie