10% korting op stages in het buitenland (Banyan)

Banyan maakt een connectie met het project van je keuze (3 tot 6 maanden) en onderzoekt vervolgens of het project aansluit op je studie opdrachten. Zit er niks voor je bij, dan kan er gezocht worden naar een stage op maat. Ook culturele stages, bijvoorbeeld op het gebied van muziek, theater of kunst behoren tot de mogelijkheden. Banyan begeleidt je zowel tijdens je gehele stageperiode in India, als tijdens je voorbereidingen in Nederland.

Het project New Colors
Een bijzonder populair project is New Colors, een project wat onderdeel uitmaakt van de internationale leefgemeenschap Auroville. New Colors streeft naar een duurzaam onderwijscentrum, om de situatie in het dorp en de leefomstandigheden van de kinderen van Edayanchavadi te verbeteren. Dit willen zij doen door middel van naschoolse opvang, zoals helpen met huiswerk, en door het ontwikkelen van de creativiteit van de kinderen door middel van speciale lessen in handenarbeid. Ook sport- en spel activiteiten zijn een belangrijk onderdeel van het project. Daarnaast streeft New Colors naar het versterken van de kinderen door individuele begeleiding, waarbij gefocussed wordt op de mogelijkheden en behoeften van elk onafhankelijk kind.

Interesse?
Heb je interesse in een stage van drie tot vijf maanden bij dit project, neem dan een kijkje op de website: www.banyanbuitenlandstages.com.

Speciaal voor studenten die zich via Wereldwijzer bij ons aanmelden, geven zij 10 procent korting op alle stageplaatsen en krijg je een kans op een onvergetelijke ervaring in het indrukwekkende India. Een land vol contrasten, historisch erfgoed en warme mensen die je met open armen ontvangen.

Stuur ons onder vermelding van de kortingscode ‘Banyan 2016’ een cv en motivatiebrief, dan nemen ze contact met je op om dit avontuur samen aan te gaan.

<div class=“lazyYT” data-youtube-id=“nn47WURwmhI” data-width=“480” data-height=“270” data-parameters=“feature=oembed&wmode=opaque”></div>