Profiel: doingoood/ Vrijwilligerswerk

Profiel: Doingoood/ Vrijwilligerswerk en Vrijwilligersreizen
**
Over ons:**
Doingoood wil een verschil maken voor kwetsbare kinderen in Afrika. Wij werken hiervoor samen met lokale ontwikkelingsprojecten in Kenia, Tanzania en Oeganda. Onze passie voor Afrika delen we graag met anderen zodat we met elkaar een steeds groter verschil kunnen maken. Via Doingoood volunteer work kan je aan de slag als vrijwilliger of stagiair bij een van de projecten in Afrika. Iedereen tussen de 18 en 80 jaar die zich voor minimaal 4 weken wil inzetten is welkom! Je kan ook mee gaan met een van de Social Safari Experience reizen waarbij je vrijwilligerswerk en reizen combineert. Ontmoet ons op een van de informatie bijeenkomsten en laat je inspireren!

Onze projecten:
Er zijn verschillende projecten in Oeganda, Kenia en Tanzania waar je als vrijwilliger aan de slag kan. Wij ondersteunen projecten die zich richten op Onderwijs, Gezondheidszorg, Maatschappij en Weeshuizen.

Meer informatie:
Op onze website vind je alle informatie over de projecten, de informatie bijeenkomsten, de kosten, de ervaringen en beoordelingen van anderen.

Ga naar www.vrijwilligerswerk-afrika.nl

Hallo Allemaal,
Ik ben van Stichting Muses en wij organiseren een Schrijfdag. Dit houd in dat alle vrijwilligers die in het buitenland vrijwilligerswerk hebben gedaan uitgenodigd zijn om hun verhaal op papier te zetten. Ons motto is dan ook: De impact van vrijwilligers wereldwijd te vergroten.

Heb jij vrijwilligerswerk gedaan en lijkt het jou leuk dit te delen. Meld je aan voor 2 juli voor de schrijfdag van 4 Juli van Stichting Muses via onze facebookPagina: Muses Schrijfdag of stuur een mail naar destiny@muses.nl

Wij zijn benieuwd naar jou verhaal!

Groetjes,

Destiny van Stichting Muses