# Green Card Lotery

**URL:** <https://forum.wereldwijzer.nl/t/green-card-lotery/60897>\
**Category:** Amerika Forum\
**Created:** [29 september 2009 om 16:54 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/green-card-lotery/60897 "2009-09-29T16:54:13Z")\
**Posts on this page:** 2\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![sarahAMS](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/s/4da419/32.png) [@sarahAMS](https://forum.wereldwijzer.nl/u/sarahAMS)\
**Post date:** [29 september 2009 om 16:54 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/green-card-lotery/60897/1 "2009-09-29T16:54:13Z")

</div>

hallo allemaal,

Ik heb mij eens een keer aangemeld op een site voor de green card lotery, maar vertrouwde het niet helemaal. Maar nu krijg ik steeds mailtjes van Yes, you are aproved! sign in now etc etc.

Maar klopt dat hele gedoe wel met die lotery?? wie heeft er wel eens meegedaan?? en werkt het egt?

mvg,

Sarah

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Jurjenb](https://dub1.discourse-cdn.com/flex013/user_avatar/forum.wereldwijzer.nl/jurjenb/32/4268_2.png) [@Jurjenb](https://forum.wereldwijzer.nl/u/Jurjenb)\
**Post date:** [29 september 2009 om 19:20 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/green-card-lotery/60897/2 "2009-09-29T19:20:40Z")

</div>

Er zijn vele frauduleuze sites in omloop, dus het kan zijn dat je je op een foute site hebt aangemeld.

Aangezien de Green Card met immigratie heeft te maken, past dit beter in het wonen en werkenforum. Daar had je overigens ook al dit topic hierover kunnen vinden: [http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=60477](http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=60477)

Daar vind je ook het adres naar de enige echte gratis lotery.
