# goalaskatours.com is oplichterij!!

**URL:** <https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654>\
**Category:** Amerika: Reizen en Vakantie Vraagbaak\
**Created:** [17 juli 2011 om 10:37 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654 "2011-07-17T10:37:50Z")\
**Posts on this page:** 5\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![claudiavandongen](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/c/0ea827/32.png) [@claudiavandongen](https://forum.wereldwijzer.nl/u/claudiavandongen)\
**Post date:** [17 juli 2011 om 10:37 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654/1 "2011-07-17T10:37:50Z")

</div>

Ik heb zojuist ontdekt dat de website [www.goalaksatours.com](http://www.goalaksatours.com) een frauduleuze site is. De camper die we hebben gehuurd blijkt niet te bestaan. Naar het geld dat we overgemaakt hebben via een bank in Spanje kunnen we fluiten. Opgelicht!! Trap er niet in!!

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Hajer](https://dub1.discourse-cdn.com/flex013/user_avatar/forum.wereldwijzer.nl/hajer/32/9004_2.png) [@Hajer](https://forum.wereldwijzer.nl/u/Hajer)\
**Post date:** [18 juli 2011 om 08:05 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654/2 "2011-07-18T08:05:49Z")

</div>

Wat naar om te horen dat je de dupe bent geworden van deze oplichters. Ik ben na een zoekopdracht op Wereldwijzer op het volgende bericht gestuit van [Jurjenb](http://www.wereldwijzer.nl/jurjenb/); een lijst van onbetrouwbare websites waaronder goalaskatours:

[Lees het hele bericht](http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=66336)

> [@Motorhomereservation.com zijn oplichters](https://forum.wereldwijzer.nl/t/motorhomereservation-com-zijn-oplichters/53759/22):
>
> Wellicht is het handig om een overzicht van sites te verzamelen:
> 
> - 4 Yukon: [http://4yukon.com/](http://4yukon.com/)
> - Alaska Fares: [http://www.alaskafares.com/](http://www.alaskafares.com/)
> - Alaska Reservation: [http://www.alaskareservation.com/](http://www.alaskareservation.com/)
> - Alaska Tours: [http://www.alaskatours.ca/](http://www.alaskatours.ca/) (inmiddels offline gehaald)
> - Alaska Travel Services: [http://www.alaskatravelservice.com/](http://www.alaskatravelservice.com/)
> - BC Reservation: [http://www.bcreservation.com/](http://www.bcreservation.com/)
> - Canadian Motorhome Travel: [http://www.canadamotorhometravel.com/](http://www.canadamotorhometravel.com/)
> - Canada Motorhomes: [http://www.canadamotorhomes.com/](http://www.canadamotorhomes.com/)
> - Canada Rail Tours: [http://www.canadarailtours.com/](http://www.canadarailtours.com/)
> - Canada Tariff: [http://www.canadatariff.com/](http://www.canadatariff.com/)
> - Canada Tours: [http://www.tourscanada.com/](http://www.tourscanada.com/)
> - Go Alaska Tours: [http://www.goalaskatours.com/](http://www.goalaskatours.com/)
> - Ski Canada: [http://www.skicanada.us/](http://www.skicanada.us/)
> - Tours Canada: [http://www.tourscanada.com/](http://www.tourscanada.com/)
> - Travel Alaska: [http://www.travelalaska.net/](http://www.travelalaska.net/)
> - Visit West Canada: [http://www.visitwestcanada.com/](http://www.visitwestcanada.com/)
> - West Canada Tours: [http://www.westcanadatours.com/](http://www.westcanadatours.com/)
> - Yukon Reservation: [http://www.yukonreservation.com/](http://www.yukonreservation.com/)
> - Yukon Vacation: [http://www.yukonvacation.com/](http://www.yukonvacation.com/)
> 
> (Lijst gevonden met andere domeinen op dezelfde server: [klik](http://ipneighbor.com/neighbors.php?q=GLOBALTRAVELHOST.COM).)

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![system](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/s/bcef8e/32.png) [@system](https://forum.wereldwijzer.nl/u/system)\
**Post date:** [18 juli 2011 om 08:08 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654/3 "2011-07-18T08:08:34Z")

</div>

> [@"claudiavandongen](#):
>
> Ik heb zojuist ontdekt dat de website [www.goalaksatours.com](http://www.goalaksatours.com) een frauduleuze site is. De camper die we hebben gehuurd blijkt niet te bestaan. Naar het geld dat we overgemaakt hebben via een bank in Spanje kunnen we fluiten. Opgelicht!! Trap er niet in!!

Heb je aangifte gedaan? Zo’n organisatie moet gestopt worden! Of geef het door aan het tvprogramma ‘opgelicht’.

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![claudiavandongen](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/c/0ea827/32.png) [@claudiavandongen](https://forum.wereldwijzer.nl/u/claudiavandongen)\
**Post date:** [1 augustus 2011 om 05:37 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654/4 "2011-08-01T05:37:19Z")

</div>

Als ik terug ben in Nederland ga ik zeker aangifte doen. En ik heb bij de Amerikaanse BBB de klacht gemeld. Inmiddels heb ik op internet al meer info gevonden. Ik ben zeker niet de eerste die door deze organisatie is opgelicht. Als je een camper in Canada of Amerika wilt huren moet je heel voorzichtig zijn. Er zijn inderdaad heel wat frauduleuze sites in de lucht!

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Minerva](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/m/977dab/32.png) [@Minerva](https://forum.wereldwijzer.nl/u/Minerva)\
**Post date:** [1 augustus 2011 om 13:00 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/goalaskatours-com-is-oplichterij/92654/5 "2011-08-01T13:00:42Z")

</div>

Nou ik hoop dat er iets met de aangifte gedaan wordt. Gouden tip: Altijd eerst de website googlen voordat je ergens mee in zee gaat. Zo ben ik ook ooit eens voor 400 euro opgelicht door ufoflug.
