# Flydrive.be

**URL:** <https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565>\
**Category:** Turkije\
**Created:** [3 januari 2005 om 12:40 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565 "2005-01-03T12:40:08Z")\
**Posts on this page:** 7\
**Page:** 1

<div class="post-metadata">

**Author:** ![azerty](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/a/b3f665/32.png) [@azerty](https://forum.wereldwijzer.nl/u/azerty)\
**Post date:** [3 januari 2005 om 12:40 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/1 "2005-01-03T12:40:08Z")

</div>

hey allemaal,

Ik wil volgende maand graag naar Adana. Ik ben een beetje op onderzoek gegaan en overal prijzen gaan vragen over het voordeligste tarief. Nu blijkt dat een ticket boeken op de site van flydrive. be het voordeligst uitkomt.  
Ik heb nog nooit iets geboekt via het internet want om de een of andere reden heb ik niet zoveel vertrouwen in die dingen. \<\_\<  
Heeft iemand van jullie al eens iets geboekt via deze site? Waren jullie er tevreden over of niet??

Bedankt,

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![kahya](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/k/e19adc/32.png) [@kahya](https://forum.wereldwijzer.nl/u/kahya)\
**Post date:** [3 januari 2005 om 13:44 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/2 "2005-01-03T13:44:04Z")

</div>

ik weet het nniet, maar ik zie nergens iets van ANVR of SGR staan?

groetjes, kahya

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![azerty](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/a/b3f665/32.png) [@azerty](https://forum.wereldwijzer.nl/u/azerty)\
**Post date:** [4 januari 2005 om 09:44 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/3 "2005-01-04T09:44:52Z")

</div>

bedankt voor je reactie, maar… wat is ANVR of SRG? :unsure:

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![system](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/s/bcef8e/32.png) [@system](https://forum.wereldwijzer.nl/u/system)\
**Post date:** [4 januari 2005 om 12:10 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/4 "2005-01-04T12:10:35Z")

</div>

ANVR etc. zijn een soort van keuringsdiensten toch? Als een vliegmaatschappij betrouwbaar is, dan zijn ze bij ANVR of die andere aangesloten… dacht ik hoor, ik kan me vergissen!

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![kahya](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/k/e19adc/32.png) [@kahya](https://forum.wereldwijzer.nl/u/kahya)\
**Post date:** [4 januari 2005 om 13:52 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/5 "2005-01-04T13:52:36Z")

</div>

kijk op;  
www.anvr.nl  
www.sgr.nl

groetjes, Kahya

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![diamond](https://dub1.discourse-cdn.com/flex013/user_avatar/forum.wereldwijzer.nl/diamond/32/11009_2.png) [@diamond](https://forum.wereldwijzer.nl/u/diamond)\
**Post date:** [4 januari 2005 om 13:53 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/6 "2005-01-04T13:53:38Z")

</div>

Dat wilde ik ook net zeggen 😃

Groetjes, Diamond

---

<div class="post-metadata">

**Author:** ![azerty](https://avatars.discourse-cdn.com/v4/letter/a/b3f665/32.png) [@azerty](https://forum.wereldwijzer.nl/u/azerty)\
**Post date:** [12 januari 2005 om 11:07 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/flydrive-be/6565/7 "2005-01-12T11:07:26Z")

</div>

heeft iemand mss ooit al eens een ticket geboekt via deze site?
