[EERST LEZEN] Regels + tips

**Regels en tips voor de Reisgenoten Rubriek **

In de rubriek* Reisgenoten Gezocht!* kun je gratis een oproepje plaatsen voor een reisgenoot (of meerdere reisgenoten).

REGELS bij het plaatsen van een oproep of reactie

[ul]
[li]Dit sub-forum is enkel en alleen bedoeld voor het vinden van reisgenoten. Afwijkende oproepen of andere onderwerpen zullen worden verplaatst naar een ander en beter passend sub-forum.
[/li]
[li] Zet in de titel van je oproep o.a. de bestemming (land of streek) en de periode (zomer, oktober, een jaar, etc.); bijv: Reisgenote gezocht voor 3 weken Turkije; of: Reisgenoten gezocht voor rondreis Z-Amerika eind 2011
[/li]
[li] Plaats in je oproep een beschrijving van waar je naar toe wilt, welke periode, waar je reisgenoot aan moet voldoen en vooral wie je zelf bent. Dit geeft je ook een betere kans om mensen aan te trekken tot je oproep.
[/li]
[li] Het is niet toegestaan berichten te plaatsen voor financieel gewin.
[/li]
[li] Het is niet toegestaan e-mailadressen te publiceren, dit i.v.m. Spambots/Spiders/Crawlers die data en email adressen verzamelen voor vervelende doeleinden. Contactgegevens kan men het beste uitwisselen door elkaar een Privé-Bericht te sturen. Weet je niet precies waar je dit kunt vinden of hoe je dit moet doen dan kun je hier een korte uitleg over vinden bij de tips.
[/li]
[li] Heb je via je oproep eenmaal de juiste reisgenoot(en) gevonden geef dit dan even aan door een reactie te plaatsen bij je oproep zodat één van ons hier een slotje op kan doen. Dit voorkomt verdere reacties van andere reizigers en het omhoog komen van oude oproepen. Mocht je je oproep toch om één of andere reden open willen houden dan is dit geen probleem.
[/li][/ul]

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

TIPS bij het plaatsen van een oproep of reactie

[ul]
[li]Zoals eerder aangegeven is het verstandig om zoveel mogelijk over je reis plannen te vertellen. Waar wil je heen, wie en wat zoek je, en wie ben je. Op die manier heb je een veel betere slagingskans om iemand(en) te vinden dan wanneer je slechts een oproep plaats met één enkele zin. Het kan daarbij ook helpen ervoor te zorgen dat je je avatar (plaatje dat bij je bericht staat) hebt ingesteld met een foto van jezelf of foto’s plaatst bij het bericht zelf, zodat een ander een nog betere indruk van jou kan krijgen
[/li]
[li]Eenieder die interesse heeft kan contact met je opnemen of je profiel bekijken. Je kunt zelf snel naar je profiel door rechtsboven op je naam te klikken. In je profiel kun je meer informatie over jezelf kwijt (hier instellen). Ook kun je hier nog een foto instellen die direct in je profiel te zien is. Wil je nog meer instellen, klik dan hier.
[/li]
[li]Je kunt het beste contact met iemand opnemen en privé gegevens uitwisselen via privé berichten naar elkaar te versturen. Hoe doe je dit? Mocht je interesse in iemand hebben en contact met die gene op willen nemen klik dan op zijn of haar profiel naam die bij hun geplaatste posts of reactie staat om zo op die persoon zijn of haar profiel terecht te komen. Eenmaal daar kun je naar eventuele informatie over die persoon aan de linker kant van hun profiel enige opties zien, waaronder de optie ‘Privé-bericht sturen’. Klik hier op en vervolgens zul je in het volgende scherm persoonlijke contact kunnen leggen met deze persoon.
[/li]
[li]Verder kun je ook meer over jezelf vertellen in de rubriek Even voorstellen….
[/li]

[/ul]

15 likes