# African Secrets Tours

**URL:** <https://forum.wereldwijzer.nl/t/african-secrets-tours/86170>\
**Category:** Kenia\
**Created:** [18 maart 2011 om 20:21 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/african-secrets-tours/86170 "2011-03-18T20:21:49Z")\
**Posts on this page:** 1\
**Showing post:** 27

<div class="post-metadata">

**Author:** ![Kenya](https://dub1.discourse-cdn.com/flex013/user_avatar/forum.wereldwijzer.nl/kenya/32/7246_2.png) [@Kenya](https://forum.wereldwijzer.nl/u/Kenya)\
**Post date:** [20 maart 2011 om 07:36 UTC](https://forum.wereldwijzer.nl/t/african-secrets-tours/86170/27 "2011-03-20T07:36:50Z")

</div>

> [@"Jurjenb](#):
>
> De indruk die ik krijg: Fabian was lange tijd vertegenwoordiger (sales rep.) voor het Kenyaanse bedrijf in Nederland.

Nee, klopt niet Jurjen.  
Fabian (Derrick) Ssubi Kizito was vertegenwoordiger voor een onbekende periode overigens van AS LIMITED die in heel Oost Afrika opereert, toen illigaal zonder KVK registratie en website.

We schrijven de datum 07-02-11 00:33

> [@Discover oost Afrika With African Secrets Limited](https://forum.wereldwijzer.nl/t/discover-oost-afrika-with-african-secrets-limited/84066/1):
>
> Hallo allemaal,  
> Ik ben vertegenwoordiger van African Secrets Limited in Nederland.  
> Wij regelen onderander Prive of groep safari’s,Cross Country tours ,Ecotoerisme,Bergsport Birding,Strandvakanties,Familie tour Huwelijksreizen(zanzibar), reizen met u eigen wensen en nog veel meer.  
> Deze reizen regelen wij in oost Afrika,in dit geval is het Oeganda,Kenia, Tanzania,Rwanda en Zanzibar.  
> Bedankt,  
> Fabian Derrick

> [@"Jurjenb](#):
>
> Uiteindelijk heeft hij in Nederland het bedrijf als officiele rechtspersoon geregistreerd en een kleine naamsverandering gegeven vanwege KvK-beperkingen.

Dat is verwarrend en meerdere accounts op WW is ook verboden en misleidend. De keus om het zo te doen, tegen de regels in heeft Fabian (Derrick) Ssubi Kizito zelf gemaakt. Zijn er nog meer actieve accounts voor zelfpromotie?

> [@"Jurjenb](#):
>
> (Als het goed is willen we allemaal hetzelfde: dat goede bedrijven boven water blijven en dat de foute jongens eruit worden gefilterd.)

Vraagje aan de algemene moderator van Wereldwijzer.  
Mag ik een rondje Kenia kust doen en een paar honderd jongens en meisjes die hier hun legitieme safarikantoortjes gevestigd hebben vertellen dat ze zichzelf mogen promoten op wereldwijzer, mits ze hun reclame dmv de vertaalmachine in het Nederlands doen? Wel zo eerlijk dan dacht ik. Zij zullen zeker weten betere en helderdere informatie verstrekken dan ene Fabian (Derrick) Ssubi Kizito uit Rotterdam die oorspronkelijk vermoedelijk uit Oeganda komt.

> [@" Jurjenb](#):
>
> Aan beide partijen: zie ik details over het hoofd?

Je ziet over het hoofd dat Fabian (Derrick) Ssubi Kizito op zes forums op wereldwijzer deze zelfde post heeft geplaatst (inmiddels verwijderd op andere fora), dat hij niet alleen eerst claimt vertegenwoordiger van een niet in Nederland geregistreerd bedrijf te zijn (wat niet zo was want er moest immers een naamverandering komen voor de KVK registratie) maar in de eerste posts Fabien zelfs oprichter van het “moederbedrijf” in Kampala en alle bijbehorende vestigingen te zijn, lees maar:

> [@"African\_SecretsTours](#):
>
> Beste Kenya,
> 
> Het is goed dat u zeer attend bent.Hier ondervind u de gegevens van het bedrijf.  
> African Secrets Tours  
> K.v.k 52207749  
> BTW NL227698873B01  
> ABN AMRO 550060057  
> SGR Inbehandeling
> 
> African secrets is één bedrijf die meerdere websites [heeft.De](http://heeft.De) Website waar u het over heeft [http://www.ugandagorillasafaritours.com/](http://www.ugandagorillasafaritours.com/) we hebben in het engels en since kort in het Nederlands.Voor de zekerheid noem ik al onze websites.  
> www.afriacnsecrets.nl  
> www.africansecrets.ltd.ug  
> [www.ugandagorillasafaritours.com](http://www.ugandagorillasafaritours.com)  
> [www.gorillatourism.com](http://www.gorillatourism.com)  
> [www.gorillatrekkingrwanda.com](http://www.gorillatrekkingrwanda.com)  
> [www.toursinuganda.com](http://www.toursinuganda.com)  
> [www.kenyasafarivacations.com](http://www.kenyasafarivacations.com)  
> [www.gorillasafarisinuganda.com](http://www.gorillasafarisinuganda.com)
> 
> Mijn volledige naam is Fabian Derrick Ssubi Kizito.Zoals ik eerder aangaf zijn de websites in constructie. Ik ben nu de oprichter van African Secrets Tours in samenwerking met african secrets in Oeganda en Kenia.
> 
> Als u naar www.africansecret.nl gaat en u klint vervolgens op contact zult u zien dat AFRICAN SECRETS TOURS (NEDERLAND) erbij staat.
> 
> Vanwege al u vragen kunt gerust contact opnemen met de telefoon nummers die vermeld zijn.
> 
> Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd.
> 
> Met vriendelijke groet,
> 
> Fabian(Derrick) Ssubi Kizito  
> African Secrets Tours  
> Oprichter  
> Info@africansecrets.nl

Nu blijkt Fabian(Derrick) Ssubi Kizito geen medeoprichter van het moederbedrijf maar heeft hij alleen de naam bij de KVK in Nederland laten registeren. Waarom misleidende informatie verstrekken aan de lezers?  
Vraagjes aan Fabian(Derrick) Ssubi Kizito,  
Ieder in Kenia opererend buitenlands bedrijf moet gebruik maken van een Keniaanse operator. Zo maakt Holland International gebruik van het Keniaanse Pollmans Safaris. Hoe heet het bedrijf waar het in Oeganda gevestigde African Secret Tours gebruik van maakt in Kenia?  
Organiseert African Secret Tours Nederland, afdeling Kenia ook safaris naar de Beekse Bergen?  
Laat U safaris naar de Beekse Bergen ook door iemand anders uitvoeren?

---

_[View the full topic](https://forum.wereldwijzer.nl/t/african-secrets-tours/86170)._
